I går

Det blev sent igår så jag fick inte tid att skriva men här kommer min lördag.Först åkte vi och slängde lite skräp sen handlade vi mat förr vi hann inte göra det igår. Där fick jag även  med mig ett paket wienersemla.Sen när vi kom hem var det dags att göra det mindre roliga att plocka ner julen och det är alltid lika tråkigt. Det känns även som det här är vår sista jul bara med familjen. Nästa jul tror jag blir lite annorlunda. Alla barnen har flyttat så vem vet vad som händer. Det tog dock sin lilla tid att packa ner julen men som tur var fick vi en paus med wienersemla. Så god så jag glömde att ta en bild men jag kan visa en bild på efterrätten som vi åt på kvällen. Den var så god men tyvärr var det palmolja i, vi har bestämt oss att bojkotta varor med palmolja i. Ja försöka iallafall för det finns i det flesta varor. 

Efter middagen skulle vi in till stan och fira att år 2016 var ett bra år för företaget.

Först tänkte vi att vi skulle se om det fanns någon rolig film att se, vi kom in rätt så sent på kvällen så det var inga bra filmer kvar. Så då gick vi till Haymarket och där hittade vi  en ledig soffa. Vi döck ner i den så snabbt vi kunde och där hade vi det så mysigt. Jag beställde in en gretasspritzer och den kan jag dö förr så gooooooood. Vi skålade och gratulerade oss själva för ett bra jobb.

Leif tog en irish coofe och där ser ni min nya favodrink.

Längst där borta ser ni kanske en liten skymt av en grön soffa, där satt vi och drack och lyssnade på bra musik. En bra kväll.

Här står min fina man och beundrar utsikten som var väldigt fint. Här kommer vi säkert att gå hit fler gånger.

Vi fick även pratat väldigt mycket om framtiden,hur ska den se ut  nu när alla barnen har flyttat. En sak vet jag det kommer hända saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *