Ute i god tid

Jag gjorde mina 21 sekunders träning på morgonen och hade även tänkt att göra dom på kvällen men under dagen fick jag plötsligt frossa och ont i halsen. Så ingen träning på kvällen ingen fara det är bara att hoppa på igen när jag blir bättre. Ser att klockan har blivit mycket och att jag egentligen skriver om torsdagen. Jag han dock göra en rolig sak, för en gång skull har vi registrerat oss för Formex som är nästa vecka. Ska bli så kul att prata med våra leverantörer och hitta nya coola produkter. 


Nu pratar jag om vad som hände igår. Leif kom hem lite tidigare idag och han hade med sig vår första semla. På hela veckan har jag inte ätit gluten och socker. Så jag njöt av semlan och om jag hittar ska jag ha en wienersemla imorgon.


Hela den här härliga dagen slutade med att på kvällen beställde vi pizza till oss fyra. Ludvig har besök av trevliga Johanna. Efter flera timmars prat och två flaskor vin var det dags att för oss vuxna och se de två sista avsnitt av homeland säsong fyra. Så bra serie. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *