Animefilm!

I dag vaknade jag sent men det är kanske inte så konstigt, för det blev väldigt sent igår.

Jag och min yngsta son har startat en grej tillsammans, vi ska se alla studio ghiblis filmer och jag gillar att börja med den första och sen se alla i rätt ordning. Här hoppar vi inte över någon film så nu har vi kommit till år 2002 och vi såg  My neighbours the yamadas en Japansk animefilm. En rolig och väldigt tankeväckande film, där var en del familjesituationer i filmen som man kände igen från sin egen familj. En sak som jag tyckte var extra roligt var när pappan i huset inte kunde hitta sin kamera och hur han sen frågar sin fru som sen hittar den direkt där han har letat en lång stund efter sin kamera. Åh Gud vad jag skrattade förr så här är det också här hemma. Är det fler som känner igen den här situationen?

Så förutom att sova länge så har jag inte gjort så mycket under dagen. Vi har ätit kalkonrester eller familjen har gjort det, jag stekte några vegetariska filér till middagen. Blev väldigt gott saknade inte kalkonen, jag gillar tillbehören till maten och det fick jag.  Så efter middagen så har jag fixat novembers bokföring. Duktiga jag, så efter det blev det lite belöning som julgodis och att se sista avsnittet av tjockare än vatten. Gud så bra serie. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *