Mitt första blogginlägg !

Det är så härligt att vakna först av alla i familjen, det är tyst i hela huset så jag smyger ner och sätter på en kanna te. Dricker inte kaffe men älskar te, skär även en skiva av den hembakade mjuka pepparkakan. Lägger mig i soffan och tittar på jul med Ernst, kan det bli bättre. Utanför blåser det kraftigt men solen tittar fram. Den här julen har vädermässigt varit lite konstigt ingen snö och inte särskilt kallt. När jag hör vinden utanför drar jag filten över mig och tänker på hur mysigt vi hade igår. Vi åt  julfrukost som inte är frukost utan är ett julbord på kvällen.

 

 

 

Efter maten försökte vi att spela några gamla spel som vi hade spelat med barnen när dom var små, men vi kom ej ihåg hur man gjorde så vi tog fram favoritspelet familjekortleken. Så roligt vi hade och efter många skratt så vann dottern i huset.

img_3286

Vi avslutade kvällen med att se filmen exodus en ny version av de 10 budorden. Gillade jag den nja, jag hade hellre sett en mysig julfilm men jag blev nerröstad. Svårt med fem starka viljor. Äldsta sonen sitter och finslipar på sitt examensarbete, därför var det bara fem viljor istället för sex viljor.

 

0 svar på ”Mitt första blogginlägg !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *