Få undan alla kartonger och hittade en fin ananas på Ica.

Hej på er

Ja då var det fotboll igen och då passar jag på att blogga. Alltså vilket väder vi har, vår gräsmatta skriker efter vatten men jag känner att vi inte kan slösa hur som helst med vattnet. Vi har faktiskt fått höra att vi behöver vara sparsamma med vattnet. Det är även lite läskigt att bönderna säger att fodret till djuren håller på att ta slut, för att det inte har regnat. Så hemskt att höra om när dom pratar om nödslakt. Klart jag tycker allt som har med slakt att göra är hemskt. Till något helt annat.

Nu är vi klara med säsong 1 av handmaidstale och gud så bra och hemsk den är. Så nu får vi börja se säsong 2 . Den slutade väldigt bra man har ingen aning om hur det kommer gå.

Ja i den här värmen orkar man inte göra så mycket men den här högen har jag burit ner till bilen och jag borde stoppa in det i bilen. Får se om jag orkar annars får jag göra det i morgon.

Kommer ni ihåg att jag försökte få en ananas att växa.

Tänk om jag kunde säga att här ser ni resultatet men nej min ligger i komposten och den här hittade jag på Ica.

Okej medan gänget tittar på fotboll ska jag passa på att sy lite. I morgon ska jag visa er en smart grej som jag tänker köpa om den inte är redan slut. Så mina fina läsare så kul att få prata med er. Jag ska försöka att ge er fler tips. ?Kramisar

4 svar på ”Få undan alla kartonger och hittade en fin ananas på Ica.

  1. Ser att ni inte fortsatt med trallen, Leif verkade inte så förtjust när jag sa det, nästan sur, hehe………….men det är det bl.a du skall använda “högtrycken” till, plattfortsättningen efter trallen. Roligt va!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *