Möte,ny tvål, mojito,pina colade och recept på spenatpannkakor.

Hej på er

I dag har dagen gått i ett. Först var jag på ett möte med min astmasköterska. Jag tycker alltid det är så svårt att berätta hur jag mår. Jag försöker inte gå och tänka på hur jag mår. Mina värden har ej blivit sämre men de har inte heller blivit bättre så nu ska vi öka dosen. Två puffar morgon och kväll. Sen ska vi träffas i september och se om det har blivit bättre. Jag fick reda på att mitt recept går ut idag så jag skulle få ett nytt. På tal om recept, när jag skulle precis ta ut medecinen kommer jag på att jag inte har med mig mitt leg, som tur var så fick jag också utskrivet ett recept för träning. Så jag hade ett papper med mig. Puh hon var snäll och jag fick handla. Jag handlade även en tvål för torra händer.

Sen tog jag bilen och slängde pappersskräp, Gud vad man samlar på sig. Sen hade jag sett i Lidl reklamtidning att dom skulle ha pina colade och mojito dryck. Du blandar själv i alkohol om du vill ha. Sen blir det alltid tyska korvar till mannen min. Jag tycker det är roligt att gå där och jag får alltid känslan av att jag är på semester. Jag älskar deras utbud, dom har alltid konstiga saker som är roliga att prova. När jag kom till kassan sa kassörskan att pina colade och mojito var så goda. När jag har smakat dryckerna ska jag berätta vad jag tyckte.

Dom här kakorna såg lite goda ut, kan vara bra att ha till helgen.

I dag gjorde jag några goda spenatpannkakor till middag. Tyvärr var hela gänget så hungriga att jag glömde fota, men här kommer receptet för fyra personer.

250 gram spenat , hackad

1 msk rapsolja

1,5 tsk salt

3,5 dl vetemjöl

100 gram fetaost

8 dl mjölk

smör, till stekning

5 st ägg

rapsolja, till stekning

Tina spenaten. Vispa äggen tillsammans med hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och vispa tills smeten känns jämn.

2. Häll i resten av mjölken och lägg i spenaten, smula i fetaosten. Smaka av med salt och blanda i rapsoljan. Låt svälla 5 minuter. Stek i teflonpanna med lite smör & rapsolja. De blev väldigt goda. Må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *