Nu har jag testat att ha skumtomtar i ugnen.

I dag kom le hem och berättade att han hade haft en trevlig jullunch med sina kolleger. Det var ju trevligt men sen kommer det fram att det hade blivit en öl och snaps till sillen. Så där står jag och tänker att vi ska åka och helghandla, som ni förstår är jag inte så glad att köra bil. Men det var bara att köra, det svåraste var at backa ut från tomten. Väl hemma lagade vi en god pizza. Jag skrev till er att jag skulle testa skumtomtar i ugnen.

Jag har ingen aning hur länge och vilken värme jag skulle ha, men så här blev resultatet.

Ja som ni ser så ser dom inte ut som skumtomtar längre utan som några deformerade klumpar. Hur smakade dom då, ja inget speciellt utan var bara väldigt kladdiga. Nej ingen höjdare för mig då tycker jag dom är goda som dom är.

I morgon kommer mina vimplar att vara med i en tävling. Gå in på min Insta imorgon så kan ni vara med och tävla. Må så gott ?Kramisar

6 svar på ”Nu har jag testat att ha skumtomtar i ugnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *