När dagen inte blir som man tänkt sig

Till vår goda frukost/brunch gjorde vi helt vanliga pannkakor och det var längesedan jag gjorde vanliga pannkakor. Jag har oftast gjort bananpannkakor och dom är mer söta i smaken än vanliga pannkakor. Vi hade även färska jordgubbar till och det känns som att det är inte många gånger kvar då man kan köpa fina färska jordgubbar. Jag köpte ett nytt knäckebröd som är helt nytt för mig och det var så gott. Kul att testa lite nytt.


Ja idag skulle vi fortsätta att rensa och bygga men det blev inte så. Jag rensade men Le fick gå upp och lägga sig för han kände sig inte helt okej. Lite tråkigt men vid sju tiden på kvällen var det dags att hämta pizza och då vaknade han till och ville också ha lite pizza. Så nu mår han bättre. Nu blir det lite godis och film med vår yngsta son som snart åker tillbaka till studierna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *