Skultuna

Läste en artikel om skultunas historie, en häftig resa dom har gjort. Företaget startades nästan 200 år innan USA grundades. Helt otroligt när man tänker efter och företaget har fortfarande sin bas på skultuna Bruk vid svartån utanför Västerås. Själva produktionen görs i andra länder sen när dom är nästan klara kommer produkterna tillbaka till Sverige för slutbearbetningen. Dom har haft lite problem men efter att fått in en ung vd på 29 år så blomstrar skultuna igen. Fler designklassiker från skultuna är tex ljuslykta Kin, ljusstake lilja och the spike. Vår hela familj har armband från skultuna. 


Jag och dottern min har det i rött och killarna har det i brunt. Jag är tokig i armband och det som jag vill ha nu är 


Hur snyggt men väldigt dyrt. Jag får ge det till mig själv när jag har uppnått något av mina mål.


Den här är också fin har dock inte bestämt vilken färg jag vill ha. Jag är som sagt lite sugen på orange.

Inte helt fel. Nej nu ska jag gå och möta en kompis, hon behöver lite hjälp med att komma ut och gå. 

Snygga skor alltså dom svarta, not men bra att gå på promenad i. Min kompis K skor var snyggare.


Titta så fint, ingen dålig utsikt vi hade på vår  promenad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *