Bygga garderober del 2

Det var en konstig känsla att gå in i lägenheten, jag är glad för deras skull men är även ledsen. Två känslor jag tror att alla föräldrar som har barn som flyttar hemifrån kan känna igen sig i. Det är dock en väldigt fin lägenhet och jag önskar dom lycka till med sitt nya hem. Efter rundvandringen var det dags att bygga garderober. L och A byggde och vi gick runt och plockade undan och var ett stöd för killarna. I början blev allt fel och den rasade och tyvärr så gick den lite sönder. Jag tror att det blev för många viljor där, men sen så gick det bra med resten. När vi lämnade lägenheten hade dom kvar att bygga lådor och TV-bänken, men det klarar dom själv. Jag tror att jag börjar förstå den känsla som många säger att när dom får barnbarn så är det så skönt för du kan mysa med dom men det största ansvaret ligger hos föräldrarna. Så det var kul att kunna hjälpa dom men det var samtidigt skönt att kunna lämna röran bakom sig och veta att det här ska vi inte fixa. Så vi åkte hem och lagade en god middag och jobbade lite. Som sagt hade en lugn och härlig kväll, det kommer bli bra det här. 


Ett fint kök.


Fadern ber sin dotter om en kopp kaffe.


Smart med en pelare som det finns en garderob i.


Här byggs det.


Ett fint badrum med tvättmaskin. Skönt då behöver dom inte hålla på att boka tvättider. 


Det är här dom ska stoppa in garderoben, dom gillade inte elfakorgarna. Ska bli kul att se hur det blir när det är färdigt. Dom har även köpt en ny säng, men tyvärr så var den försenad så dom får vänta på sin hästen säng. Tror att den kommer den här veckan.


En mysig balkong har dom också, här kan dom sitta och mysa i sommar.


Här sitter E och bygger lådor och sin TV-bänk. I morgon hoppas jag att jag får se hur det blev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *