Kloka ord!

I dag har jag läst en spännande artikel i DN och efter att ha läst den blev jag sugen på att köpa boken. Innan jag har köpt boken måste jag bara läsa eller skriva några rader för er ur artikeln.


Så här står det en nordamerikansk indian talar med sitt barnbarn om våldet i världen och om hur all denna grymhet uppstod. Farfadern säger att det är som två vargar slåss i hans hjärta. Den ena vargen är hämndlysten och ilsken medan den andra är förstående och snäll. Den unga pojken frågar då vilken av vargarna i hans eget hjärta som kommer vinna. Då svarar farfadern den som du väljer att ge mat. Kan man annat än rysa. Jag läste även om en föreläsning där en läkare skulle prata om att hjärnan behöver tränas.Ska se om jag kan få några biljetter. Jag ska även försöka åka till Formex i morgon. Nu ska jag gå upp och göra mina 22 sekunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *