SĂ„ god fiskgryta đŸ„°

Hej pÄ er

Ja jag försöker hela tiden hinna med att skriva lite i bloggen men tiden gÄr sÄ fort. Jag har sÄ mÄnga rutiner att fixa innan lunch. Det Àr superviktigt att jag hinner med dom. Ja det kÀnns lite konstigt med att leif har gÄtt tillbaka till jobbet men samtidigt sÄ Àr det lite skrÀmmande vad snabbt man kommer in i dom gamla banorna igen. Det Ànda man inte kommer ifrÄn Àr saknaden av sina barn eller det livet man hade med dom. Alla förvÀntningar vi hade tillsammans. Alla högtider och helgmys vi hade tillsammans. Saknar alla lÀsstunder och det vardagliga livet. Varför kan man inte slÀppa det lika lÀtt som allt annat. Ja ja det Àr bara att gilla lÀget och njuta av dagen, jag ska iallafall njuta av lunchen . Rester frÄn igÄr . SÄ god fiskgryta . SÀg till om ni vill ha receptet.

IgĂ„r hĂ€nde nĂ„got sĂ„ mysigt . Kajsa kom med vĂ„ra tavlor och vi tvĂ„ kom pĂ„ att vi hade samma hobby. Samla pĂ„ smĂ„saker. Trevligt en nörd till. Hon tycker Ă€ven att jag ska stĂ€lla ut mina broderier. Vi fĂ„r se till nĂ€sta Ă„r. Jag ska klart fundera pĂ„ det. Okej mina vĂ€nner smĂ„ o korta inlĂ€gg men det Ă€r bĂ€ttre Ă€n ingenting. Ta hand om er 😘

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *