Så god fiskgryta ?

Hej på er

Ja jag försöker hela tiden hinna med att skriva lite i bloggen men tiden går så fort. Jag har så många rutiner att fixa innan lunch. Det är superviktigt att jag hinner med dom. Ja det känns lite konstigt med att leif har gått tillbaka till jobbet men samtidigt så är det lite skrämmande vad snabbt man kommer in i dom gamla banorna igen. Det ända man inte kommer ifrån är saknaden av sina barn eller det livet man hade med dom. Alla förväntningar vi hade tillsammans. Alla högtider och helgmys vi hade tillsammans. Saknar alla lässtunder och det vardagliga livet. Varför kan man inte släppa det lika lätt som allt annat. Ja ja det är bara att gilla läget och njuta av dagen, jag ska iallafall njuta av lunchen . Rester från igår . Så god fiskgryta . Säg till om ni vill ha receptet.

Igår hände något så mysigt . Kajsa kom med våra tavlor och vi två kom på att vi hade samma hobby. Samla på småsaker. Trevligt en nörd till. Hon tycker även att jag ska ställa ut mina broderier. Vi får se till nästa år. Jag ska klart fundera på det. Okej mina vänner små o korta inlägg men det är bättre än ingenting. Ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *