Min helg,varma chips och första sprutan

Hej på er hoppas att ni är utvilad och pigg på en ny härlig vecka.
Ja hur har helgen varit . Ja jag ska inte klaga fint väder och god mat. Jag fick bakat ett gott bröd och det var faktiskt ett tag sen jag bakade. Hade även tänkt baka en kaka men vi jobbade med deklarationen istället. Har packat sonens grejor hela helgen. Så en väldigt blandad helg. Dock det viktigaste är att mannen min fick sin första spruta och snart är det min tur. Vecka 17 smäller det och nu har vi vecka 16. Ja jag har aldrig koll på vilken vecka vi har men just nu vet jag. Ja vi vet ju att en vecka går fort.

Det blev ett gigantiskt lantbröd. Så nu har vi bröd i frysen.

Ja jag har även testat hippen med varma chips . Ja gott men jag hoppade inte i taket av smaken men däremot testade jag att ha smetana till och det var gott.  Nej nu måste jag ta tag i dagen. Så håll avstånd och ta hand om er. Snart är vi där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *