En rolig sak men även en sorglig sak.

Hej på er

Ja ni som följer mig på Insta vet ju redan varför jag ska göra något roligt och sorgligt. För att ni ska förstå mig måste ni själv ha barn och gärna barn som har flyttat eller är på väg att flytta. Jag har fyra underbara barn och nr två och tre har flyttat ut, som tur är så bor dom nära oss. Nummer ett har strulat lite flyttat ut och kommit tillbaka ett par gånger  och nr fyra lämnade boet men har också kommit tillbaka. Dock så lämnar nr ett hemmet nu och den här gången vet jag att han inte kommer tillbaka . Jag är jätteglad för hans skull men samtidigt känns det svårt. Nu när vi har dessa hemska tider kan han inte komma hem och packa själv så jag håller på att packa det viktigaste till honom. Han har just nu två hem  ett med sin flickvän som bor i Borås och sen sin egna lägenhet. Ja livet är inte alltid lätt. Så ni som kan leva med den ni älskar utan några problem ni ska va så glada. Jag kommer själv ihåg när min pojkvän kom och sa jag har fått jobb i stockholm. Vi bodde då tillsammans i Malmö . Jag beslöt att kärleken var viktigare och lämnade familj och vänner.
Så ni som tycker det är jobbigt att han inte lägger tvätten i tvättkorgen ,stänger toalocket eller sätter på tandkrämstuben kom ihåg att ni lever tillsammans. Eller att hon har för många kuddar i sängen, tjatar eller prata om känslor . Tänk på det ni har varandra hela tiden. Skänk en tanke till dom som inte har det så.


Ja jag ska fortsätta och packa och bara gilla läget. Ha en fin dag och njut av era barn för plötsligt står ni och packar . Tänk på det när det känns extra jobbigt. 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *