Plantera dahlior

Hej på er

Ja jag kunde inte hålla mig borta från dahliorgänget. Många som jag följer på Insta håller på med dahlior och tyvärr så väntade jag så länge att alla dahlior var slut. Så nästa år när någon bara säger ordet dahlior kommer jag hänga på låset. Dock när vi skulle beställa mat från Ica maxi såg jag att dom hade en sort kvar. Så jag beställde två stycken. Nu har jag planterat ner knölarna i en liten plastpåse. Jag såg även att det växte lite på den ena knölen . Så nu är det bara att vänta och vänta och inte vattna förrän det kommer något grönt. Jag ska bomba den med kärlek.

Tänk att få ha en så fin blomma i sin trädgård. Jag tycker faktiskt att naturen är fantastiskt. Tänk av något som ser så trist ut blir en så vacker blomma . Helt otroligt.
okej mina kära vänner då hörs vi imorgon . Då ska ni få reda på något roligt jag ska göra som även är sorgligt att göra. Ta hand om er och kom ihåg att njut av denna dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *