Här är jag igen

Hej på er Ja att skriva till er har jag tappat helt. Om jag ska va helt ärlig så är det mycket roligare på Insta. Där händer det saker hela tiden. Okej ja jag vet att man inte kan skriva så långa texter men det kan jag här. Jag vet inte heller om det är så att i dessa tider gör man ju inget och därför är det inte lika roligt att skriva, samtidigt finns det alltid något att prata om. Ja vi fortsätter att rensa här hemma, tanken är att vi ska bli klara med att rensa innan utesäsongen startar. Då ska vi tvätta huset och rensa trädgårdsförrådet. Laga några fönster men vi är inte där nu. Vid middagsbordet igår kom vi att prata om att vi människor måste alltid ha något att se framemot och det gör att vi inte uppskattar det vi gör nu. Känner ni igen er. Ja jag gör det men jag har blivit så mycket bättre på att leva i nuet . Jag vaknar varje morgon och är tacksam för att jag får en dag till.  Så just nu ska jag fortsätta gå igenom mina sköna hem och se vilka jag vill spara och vilka jag ska slänga.


Den här var full ända upp så ni ser att jag har en hel del kvar att bläddra snabbt igenom.
okej det var roligt att prata med er jag ska försöka komma igång igen. Ha nu en bra dag och ta hand om er 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *