Mina tankar om öppet sinne

Hej på er hur har ni det. Kallt kan jag tänka mig. Ja mina händer skriker efter fukt. Nu får man skit för man inte har tagit hand om sina händer. Så när jag smörjer dom så suger dom in krämen på en sekund. Så det gör jag nu ett par gånger om dagen.  Ja nu när vi pratar om kroppen så har jag faktiskt köpt en dyr tandkräm ja den är så dyr att jag har köpt en billigare på apoteket som jag tar på morgonen och den andra på kvällen. Hoppas att den nu gör tänderna vitare och starkare. Min man fick tipset från någon han känner. Så inte gått på någon reklam för det är jag så bra på att göra.

Nu vill jag prata om en annan sak. Ja ni vet att jag har börjat att titta på Netflix serie headspace. En så bra serie om meditation. När jag ser eller hör om något som är bra blir jag alltid så ivrig och vill att alla ska prova det. Helst min familj .Det som jag undrar varför kan man bara inte säga ja det ska jag testa och sen bestämma mig för om jag vill fortsätta.  Det är så jobbigt när man vet att personen eller personerna behöver det men har inget öppet sinne. Om jag skulle få några förslag som skulle förbättra för mitt liv så skulle jag testa det. Jag kan förstå om det innebär läskiga eller att det kostar pengar att man kan tveka annars skulle jag lyssna och köra. Jag fick ju tipset om serien av min dotter och jag sa ja med en gång, den ska jag titta på. Ja mina tankar bara, nu ska jag träna med Sofia och sen blir det ett meditationspass. Efter det ska jag hämta min hundkompis. Sen blir det bara jobb och jobb och på kvällen fortsätter jag att rensa. Gud jag slänger allt. Har en bild i huvudet hur jag vill ha det i framtiden, sen så slipper barnen även göra det när vi inte finns här.
Men det dröjer så barnen får stå ut med oss ett tag till. Ta hand om er 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *