Rensa och rensa

Hej på er ja ny dag , ny vecka och tillochmed en ny månad. Februari var den månad jag trodde jag skulle bli vaccinerad men nu vet jag inte. Ja det kommer när det kommer. Inte lönt att lägga någon mer fokus på detta ämne. Utan vi tar helgen vad hände där. Ja inte så mycket förutom att vi blev klara med vinden. Nu ska jag gå vidare med ett förråd vi har i sovrummet. Ska tömma det helt och hållet. Jag tycker faktiskt att det är kul att rensa och nu har jag inga problem med att slänga för när vi flyttar ska vi börja om med så få saker från det gamla livet. En nystart för allt. Då ska det bara vara vi två. Klart kommer vi spara det viktiga men ni förstår säkert hur jag tänker. Ja det blev en liten promenad i det fina vintervädret och jag fick testa mina nya broddar.

Det kan jag behöva för det kommer bli många promenader med hunden den här månaden. Det ser ut som det kommer bli sol idag. Kallt och soligt. Vilket vinterväder vi har fått. Dags att träna och meditera. Träna både kroppen och hjärnan. Ja idag kommer vår matleverans och med den leveransen kommer semlor så idag ska vi fuska. Längtar Ta hand om er och ha en bra dag.😘❄️❄️❄️🥶

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *