Min härliga helg

Hej på er Har ni haft en bra helg. Jag har haft en fantastisk helg. Träffat och gått en promenad med mitt älskade barnbarn. Tyvärr så kom vi när hon skulle sova men vi fick ändå träffa henne . Man får va glad för det lila man får. Hon växer så det knakar och utvecklingen är så snabb. Mycket som händer i en människas liv.
Ja sen åkte vi hem och lagade tacos, tycker det är så bra att jag kan få tacos trots att jag är vegetarian. Så är det bara att byta ut till något vegetariskt alternativ men ha samma ingredienser. Till efterrätt blev det hemmalagade semlor. Jag gjorde även egen mandelmassa. Du tar 200 g mandlar och rostar i ugn i tio minuter. Sen mixar du det till ett grynigt pulver och stoppar i 2 dl florsocker , 2 äggvitor och två msk vatten eller grädde.

Det blev så gott och när man inte kan beställa på Ica maxi ja då får man göra dom själv.  Sen hela söndagen gick åt till att rensa. Vi är snart klara med vinden. Då ska vi fortsätta med en garderob plus tre små förråd. Till våren och sommaren blir det trädgårdsrummet och sist garaget. Känns bra att ha en plan. Okej

Nu ska jag träna både kropp och huvud. Så bra meditationsguide är på Netflix.
Må så gott och efter lunch  ska jag träffa min hundkompis. En härlig måndag och här i Stockholm snöar det för fullt ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *