Trött

Hej på er har ni haft en bra helg. Min har inte varit så bra. Den här pandemin håller på att knäcka mig. Den här ständiga rädslan att man kan förlora någon man älskar och även själv gå bort. Du får inte träffa nära och kära. Jag har fått ett barnbarn som jag nästan inte har träffat. Jag har inte kunnat va det stöd till min dotter som jag ville ge henne. Jag själv hade ingen mamma som hjälpte mig. Jag har även insett att julen inte kommer bli som vanligt. I fredags sa Leif att han kände sig dålig och jag blev livrädd som tur var var han bara trött men att leva under sån här press är inte bra. Det är som att leva i en skräckfilm som aldrig tar slut. Ja jag vet att andra har det tusen gånger värre så det är därför jag kickar igång måndagen med nya tankar och krafter. Jag ska se om jag kan träna lite men jag känner fortfarande av min rygg. Något som var trevligt i helgen var att vi lagade en maträtt från kokboken sensi. Wow vilken pasta. Jag berättar mer om det imorgon. Här kommer en gammal bild.

ljuset är så härligt men snart får vi ta fram julstjärnor och adventsljusstakar.
Ursäkta för ett deppigt inlägg men vissa dagar är bara så och det får dom också va men bara lite då o då. Inte fastna i det. Ljuset ligger bara runt hörnan. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *