En ny ryggsäck

Hej på er och ja nu är det fredag. Ja jag längtar verkligen till vi är tillbaka till normala tider. Träffa folk och hitta på saker, nu är höjdpunkterna att äta gott och baka. Ja det är faktiskt roligt att rensa så det är vad jag ska fortsätta med idag. Hoppas att vi hinner tömma ett rum i helgen som vi sen kan förvandla till förråd. Vi får se, jag tar dagen som den kommer. Fredagen är min lediga dag . På tal om ledigt så har jag öppnat ett nytt paket. Film på Insta men här får du se vad som finns i lådan .

Ta da en ryggsäck , äntligen fick jag min man till att gilla en ryggsäck. Ja jag vet inte hur många vi har tittat på men nu sa jag titta på den här och pang så har jag den i min famn. Så nu ska vi ut och vandra. Nu kan vi ha med oss mycket fika. Blir det någon vandring i helgen , det beror på muren och vädret. Vi ska få hjälp med muren i helgen , ja vi får se. Nu ska jag leta efter bra kläder till vandringen. Jag behöver en jacka och ett par byxor.
Hoppas att det blir samma pang.
Nu blir det iallafall fall lite träning med Sofia.

Ha en toppen helg och som du vet så kan du följa mig på Insta. ?????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *