Döstäda

Hej på er

Ja igår fick jag lära mig ett nytt ord. Döstäda , jag skrattade när jag hörde det men det är faktiskt sant. När vår generation rensar ja då döstädar vi. ? Vi ska nämligen rensa hela vårt hus och det är inte litet hus vi bor i, så vi har att göra. Det härliga med den här rensningen är att du har ingen tidspress, det får ta den tid det tar. Jag tror att vi kommer få många skratt och det fick vi iallafall igår när vi började rensa i skivorna. En del kommer vi behålla . Vi känner även att vi inte kan lämna ett helt hus till barnen att rensa när vi inte finns här mer. Så vi hittade dom här godingarna.

Ja ikväll kommer äldsta sonen hem , han ska på ett jobbmöte. Ska bli kul att träffas igen, så då har vi styrt upp en lördagsbrunch hemma hos oss . Tycker det är smart att samla alla på en gång så slipper Ludvig åka runt. Så gör alltid mina syskon när vi besöker dom. Så jag skulle sitta och titta runt lite på vad jag ska bjuda på men vi har driftstörningar så hela nätet är dött. Just nu sitter jag o skriver i mina anteckningar för att sen förhoppningsvis kan få ut det.

Ja det är läskigt vad beroende man är av att ha ett fungerande nät. Allting står stilla.

Du kommer av dig , du tappar tråden för allt som du brukar göra behöver du nätet.

Så nu sätter jag mig och andas och syr.

Ha en fin dag så hörs vi sen.

2 svar på ”Döstäda

  1. Men Anette du kan ju gå in på mobilens hotspot och surfa/ jobba, lite segare men det funkar ju i alla fall!!!!! Testa…. toppen när det är problem som idag med nätet i hela Sollentuna. Att inte Leif tipsar dig om det!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *