Tvättstugan är klar

Hej på er , ja vad ska vi prata om. Vi skulle ju kunna prata lite om renovering. Ja vi är klara med tvättstugan , ja som jag sa på Insta så saknar jag ett dörrhandtag, måla ett litet lock och köpa en torktumlare. Jag vill ha ett dörrhandtag i mässing. Jag la upp en film på Insta , kan tyvärr inte lägga upp filmen här. För ett tag sen pratade jag med en kompis om renovering och vi kom fram till att det alltid blir något kvar att göra och som man inte gör klart för nu är du så trött på det här rummet och du vill komma vidare. Så sant och det är oftast en pytteliten sak kvar men ändå så gör du inte den. Nu är vi klar med huset och nu ska vi gå igenom alla rum och se vad som vi har missat och vad som behöver åtgärdas, så nu tar vi eftersläntrarna. ?  Det är lite kul med inredningsstil, för vad den ändras hela tiden. Jag har länge varit förespråkare för vitt på väggarna men jag börjar nu  vackla åt mer färg. Så vårt nästa boende tror jag kommer se annorlunda ut. Jag skulle vilja ha en mysig sekelskifteslägenhet.

. Ja drömma kan man ju få göra.

svårt att visa på bild men det är en mässingplatta ovanför tvättfatet. Den blommiga tapetbiten fick vi fram när vi renoverade hallen. Vi sparade en bit. Tavlan är från min svärmor och vi har samma färg i vår walk-in-closet. Ja jag blev nöjd att vi lyckades med så små medel fixa till tvättstugan och även i dessa tider då man inte kan handla hur som helst. Inte vi iallafall. Jag ville även satsat lite på coola lampor .
Nästa projekt är fixa till en mur och göra vår damm mindre, hoppas att vi hinner innan det blir för kallt att jobba ute.
Nej nog pratat med er nu ska jag träna lite och sen äta lite . Ha en fin dag så hörs vi i morgon. ? Ta hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *