Tankar om hur man ska tänka och kelvin floodlight eller gul dahliablomma.

Hej på er , hur mår ni . Gillar ni hösten som är på väg. Jag gillar alla årstider, du har inget annat val. Jag tycker det är bättre att gå in i saker och tänka positivt . Det är nog därför som jag klarar av att ändra min kost eller att ändra på saker. Jag har märkt med positivt tänk så smakar allt bättre. Jag tänker positivt  på min kost så därför hittar jag inte så många fel men den som är negativ från början  försöker alltid hitta fel. Förstår ni vad jag menar. Så nu kommer hösten och jag ser bara det positiva , jag är fullt medveten om kallt,regn,rusk,mörkt och regnhalt men varför ska jag lägga min energi på det. Nej jag tänker på tändaljus.mysa,brasa,snyggahöstkläder,höstfärger och varma drycker. Ja ni förstår min poäng för vad tror du att du mår bäst av att tänka på.

Ja idag tog jag reda på vad den här fina dahlian hette kelvin floodlight.coolt namn till en cool blomma. Dock så kommer jag glömma vad den heter så för mig kommer den hetta gul blomma.  Hoppas att den klarar att övervintra hos mig. Tänkte ställa den i källaren eller i garaget.
Igår började jag inreda tvättstugan och det kommer bli så bra. Snart ska ni få se.
okej ja jag vet att jag alltid säger så men så är det bara. Okej då tar vi tag i en ny härlig dag. Ta hand om er ?

2 svar på ”Tankar om hur man ska tänka och kelvin floodlight eller gul dahliablomma.

  1. Men Anette det är ju en Dahlia, den övervintrar inte i källaren. Du skall övervintra löken…., det är ju som tjocka fingrar liksom, torrt och svalt mörkt också tror jag. Du kan lägga dem i sågspån i en bytta eller så.

    • Hej Någon skrev till mig på insta och sa att den inte heter så. Det stod så på förpackningen. Ja jag vet men förra året köpte jag en färdig dahlia i butik. Sen satte jag ner den i källaren och den här sommaren har den blommat. Så jag tror att jag gör samma sak igen. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *