Fick ett så trevligt samtal igår

Hej ja idag  är fredag , veckans bästa dag. I går hade jag ett jättetrevligt samtal med en Svensk kvinna som bor i Spanien. Det var ett jobbsamtal men när jag förstod att hon bodde i Spanien bombaderade jag henne med frågor om att bo i Spanien. Vi är ju lite sugna på att kanske skaffa oss ett boende utomlands. Dock så har jag tänkt att när man blir äldre kommer ju sjukdomarna på posten men då sa hon att sjukvården är fantastisk där . Hon tyckte den var bättre än den svenska sjukvården. Sen sa jag , ja att lämna barnen och barnbarn är ju inte det lättaste. Nej det sa hon också va den svåraste biten men hon sa även att man träffas mer intensivt. När dom är på besök o när hon är på besök . Hur ofta träffar man dom när man bor hemma. Inte svårt att hitta vänner , ortsbefolkningen är vänliga och det finns föreningar för svenskar och även för danskar får jag hoppas. Ja det är inte lätt att bestämma sig för vad man ska göra. Stora steg man ska ta, tur att man inte ska ta dom nu. Igår började vi även titta på den serien som handlar om en familj som köper ett renoveringsobjekt i italien. Jag kan säga att min man får nästan magsår när han tittar på programmet. Vi har sett två avsnitt. Ska bli spännande att se dom andra, ja jag vet att vi är sena på bollen för det är en gammal serie. Finns på svtplay.

På Insta la jag upp bilden på en god och nyttig pizza. Vill ni ha receptet så säg till så kan jag skicka det till er.

vill ha den nu. Nej dags att fortsätta jobba lite men sen tar jag helg. Ses på måndag eller så ses vi på Insta och stories. Må så gott ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *