Mitt första statistjobb är ute nu. Sista scenerna i Hamilton.

Hej hopp helt sjukt nu har jag sett klart Hamilton serien. Mitt första statistjobb och jag kom med i filmen och inte nog med det så var jag med tre gånger i slutet. Jag bär en brun kavaj. Jag är lite osäker om jag får lägga upp bilder från filmen så det får bli en annan bild. Inte kul om man inte har sett serien och vill se den. Men tänk att jag vågade, så stolt över mig själv. Har länge velat söka statistjobb men inte vågat men det kan jag faktiskt tacka alla modiga Insta kvinnor, för när jag såg att alla har sina rädslor men ändå gjorde dom sakerna som var läskiga. Så då tänkte jag nu kör jag och nu har jag gjort tre uppdrag och jag fortsätter att söka nya uppdrag. Det är Sjukt svårt att få uppdrag men försöker man inte , ja då får man inget.


Ja jag hade tänkt ge er matrecept från helgen. Ett som var så gott och ett som var sådär. Sen vill jag visa er vad jag handlade men vi får ta det imorgon för nu måste jag jobba. ? Må så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *