Så nöjd.

Hej på er , ja nu är det fredag och jag har lagt kamomill te i frysen. Steg ett är iallafall gjort. Får se sen när jag lägger dom på ögonen. Ja igår fick jag ett väldigt roligt samtal och jag kommer berätta mer om det. Antagligen på torsdag. Jag fick även se bilderna på lgh som jag hade hjälpt till att style inför en fotografering. Alltså det är superkul att göra och sen se före och efterbilder. Wow vilken skillnad. Du kan faktiskt fixa till ditt hem med små medel. Vet inte om jag kan visa bilder , då det är inte mina. Är det någon annan som behöver hjälp så säg till. Gah varför har jag så många grejor jag vill göra. Ska man inte börja ta det lugnare när man blir äldre, nej nu börjar livet om igen. Jag vill sy och göra något i veganskt läder. Jag har en idé. Jag vill style fler lgh. Allt under Rönnowska imperiet. Ja ni vet att jag har startat ett instakonto. Gå gärna in och följ. Jag är lite stolt har fått tre följare och de har även delat bilder.


I det här huset ska det skapas.

Men nu ska jag äta min havregrynsgröt och sen gå ut och gå en lång o härlig promenad i solen. Vad tror ni kommer vi få någon vinter. Vi går ju snart in i mormor månaden. Ja jag kallar mars så för jag ska bli mormor. Ha nu en härlig helg. ? Tack för att ni läser ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *