Ny bok och osnodd som är en superbra produkt

Hej wow vilket åskväder vi har och det regnar en massa. Jaha då blir det inget utejobb idag. Lite skönt får jag säga. Så då blir det till att jobba inne istället. Jag har även min kompis Svea här, så en liten hundpromenad blir det. Ja ni som har följt mig länge vet att jag läser en bok när jag går på gåbandet och nu har jag lånat en ny helt okänd bok.

Jag älskar att läsa helt okända böcker. På biblioteket tar jag bara en i högen men den boken jag läser vid sängen den är planerad. Just nu läser jag en av mina favoritförfattare när det gäller deckare. Elisabeth George . Det straff hon förtjänar. Har ni några favoritförfattare? Ibland har jag funderat på att gå med i en bokklubb.
Ja idag känns det som en bra dag att äta en god soppa och som vanligt är den god då får ni receptet.
Till något helt annat så brukar jag inte göra reklam här för mina produkter men idag så tänkte jag göra ett undantag. Vi börjar närma oss semestertider och då brukar vi hamna på stora folksamlingar och som vi vet så finns där även ficktjuvar. Vi säljer en osnodd som håller fast i dina värdesaker.Tyvärr inte bästa bilden men produkten är så populär och som ni vet så vill jag att ni ska få reda på allt som är bra. Den är inte heller dyr 59kr för en eller fyra för 210 kr. Nej dags att skicka iväg ett gäng osnoddar.
Nu önskar jag er alla en härlig dag med mycket skratt och fina minen. Tack för ni läste och ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *