Stormen tog något från vårt tak och min mål/önskebok.

Hej Wow vilken storm vi hade igår eller ska vi kalla det för orkan. Struntsamma vad vi kallar det för men Gud vad hemskt det var. Jag vaknade och tittade ut och trädkronorna for fram och tillbaka som ett plockepinn. Blev ni personligen drabbade av stormen, jag fick ett sms av vår kära granne att vi hade några plåtbitar på deras tomt. Vi har en utbyggnad och där hade stormen dragit iväg med någon plåtbit som sitter eller satt på vårt tak. Vi hade tur ingen blev skadad och de materiella skadorna ska vi titta på i helgen. Grannen sa något om repor på deras fasad. Vi ska se om vi kan spika eller skruva fast plåtbitarna i helgen, som tur är det inte så högt upp. Jaha då vet vi iallafall vad vi ska göra i helgen.

Jag lovade er att jag skulle visa er min mål eller önskebok. Den här boken fick jag av min äldsta son när han bodde i york. Om ni tittar lite noga så är det små skottehundar, ja ni kommer kanske ihåg att jag har haft en skottepojke Linus och sen efter några år blev det en skotteflicka Kajsa. Nu vill jag ha min tredje hund men den här gången ingen skotte.

Jag gillar att klippa och klistra. Det räcker förståss med att skriva. Det är bara väskbilden som stämmer men ni förstår poängen.
Ett tips till er ta en liten stund och skriv ner vad du vill ha,göra och vad du vill ändra på. När man ser sina tankar nerskrivna så blir det mer verkligt. Känns som du skriver en inköpslista eller en önskelista. Jag började med att skriva mina materiella önskningar. Det blev en Marlene Birger väska,glasögon,pjymasar och det viktigaste hundar. Ja ni läste rätt jag vill ha två hundar. Det stora problemet är att min man inte vill ha fler hundar. Ja så hur gör man. Den här listan kommer säkert att fyllas på under årets gång. Sen tog jag mina personliga mål och det kan jag säga att det blev fler önskningar. Några av dom var att bli mer modig,släppa barnen och tänka mer på mig själv. Det sista jag skrev var vad jag vill göra. Jag måste köra mer med bilen, börja träna på gym igen och gå någon kurs. Det bästa man sen kan göra är att skriva upp hur du ska göra för att dina önskningar ska uppfyllas.

Okej på tal om en annan bok så kör vi igång mindfullnes träningen på måndag. Ni kommer ihåg att jag ska ge er uppgifter. Jag har tagit lite ledigt så jag börjar på måndag med mina rutiner.

Nej kära vänner hoppas att ni får en bra dag men kom ihåg att det är ni som ska fylla dagen med goda tankar. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *