Mina önskningar 2019

Hej Ja då har jag gjort en tillbakablick på det här året som gått och nu är det dags att se framåt. Hur ska 2019 bli, ja det vet jag inte. Det är lite läskigt men det är också så roligt. Känns nästan som man ska skriva en bok. Varje dag är en tom sida som du ska fylla med innehåll. Livet är bra. Något jag har lärt mig att det är dumt att gå och oroa sig för saker som inte har hänt. Ta det när det kommer. Jag är väldigt glad att planera, tror att jag ska minska ner på det. Jag vet att mitt förra mål var att släppa mina barn och det gick inte så bra. Så det får hänga kvar. Ett annat stort mål för mig var att skaffa en hund. Det gick inte så bra. Så vi får se vad det blir med det. Jag sparar iallafall pengar till dom. Jag funderar även på att bli dagmatte åt två hundar. Så det ska jag fixa. Jag ville gå någon kurs och det gjorde jag faktiskt. Jag gick en mindfullneskurs och det kan jag klart rekommendera. Faktiskt en härlig känsla att kunna bocka av en önska. Ja det är mina önskningar till mig själv. Jag ska vandra mer och ta hand om mig själv. Jag ska se till att skratta minst en gång om dagen. Vill träffa en massa människor som ger mig possitiv energi och att jagäven kan ge något tillbaka . Sen har jag givetvis materiella önskningar. Det kommer ni få se under årets gång. En annan stor önska är att ni som tittar in ska fortsätta med det och att ni blir fler. Jag är så tacksam för att ni tittar in men Jag skulle även önska att ni gav mig ett tecken på att ni finns. Vem är ni. Ibland kommer dåliga tankar upp ska jag sluta blogga. Alla människor behöver kärlek,uppmuntran ,bli synlig,kramar och vänskap. Skriv vad ni vill se mer av i bloggen. Jag lovar iallafall att jag ska göra mitt bästa för att ni ska gilla det. Nej nu ska jag börja ta hand om denna dag. Jag välkomnar 2019 med öppna armar. Jag fixar det. Tro på vad du gör. Lär dig av dina misstag och ge dig själv en klapp på axeln. Älska dig själv. Du är du. Inspireras av andra men glöm inte dig själv. Kom ihåg vi är bäst. Så kom 2019 jag är så redo för dig.

Nu ska jag göra många små och stora hopp i livet. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *