Nu börjar semestern

Hej

En härlig känsla att nu har vi tre veckors semester framför oss. Jag tycker det är skönt att vi har semester så här sent. Dom flesta har haft sin semester och då har vi vår kvar. Vi har ju under sommaren renoverat vårt kök och nu är vi färdiga och ska inte lyfta en hammare på tre veckor. Sen har vi en minihall och tvättstuga att göra men nu ska vi njuta varje dag. Vi funderar på att resa bort, kanske till Portugal. Har aldrig varit där men vi får se var vi hamnar. Jag hade beställt tid till klippning men det får jag avboka. Jag köpte ny jord till mina buskar så i morgon tänkte jag göra lite trädgårdsarbete men det är i morgon. Just nu ska jag fortsätta att dricka rött vin och njuta av kvällen. Jag lyssnade på  folkets val av sommarpratare och det var så sorgligt men även så fint. Har du inte lyssnat kan jag starkt rekommendera det. Jag fick en tankeställare. Sluta klaga det finns alltid någon annan som har det värre, säger en man som är förlamad. Jag kommer helt klart att tänka på det när jag tycker att jag har det jobbigt. Till något helt annat så drack vi något gott när vi lagade mat.

 

Nej nu ska jag återgå till fredagsmyset. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *