Glad,stolt,jobbuppdrag,gamla och nya böcker.

Hej på er

Jag är så glad och även stolt över mig själv, för jag fick mitt första jobbuppdrag med bloggen. Tyvärr så som ni vet har vi för tillfälligt inget internet. Jag har fått reda på att det är ett stort kabelfel och vi och 349 andra saknar internet. Dom tror att det ska vara fixat till nästa vecka. Vill bara säga till våra kunder att vi forfarande kan ta och skicka beställningar. Så som ni förstår så fick jag reda på om ett jobbuppdraget för sent så jag missade det, men jag är så glad att någon tror på mig och ville ha mig. ❤️

I går var jag på biblioteket och lånade en ny bok. Jag blev ju klar med hundra omistliga ting.

Författaren har verkligen lyckats med sitt skrivande när man går och tänker på personen och vill hjälpa henne. Det är som hon verkligen finns och det är därför så sorgligt när boken tar slut. Jag vill veta mer om hennes liv. Det måste vara så roligt att få skriva en bok, du har ju en sån makt. Du bestämmer ju allt som ska hända.

Alltså vad säger ni om den här värmen,syrenerna har redan slagit ut. Dom brukar väl slå ut till skolavslutningarna och vi är bara i mitten av maj. Jag undrar om vi kommer gå tillbaka till våren igen eller vi kommer fortsätta att ha sommarväder. Strunt samma vi kan ändå inte påverka vädret så det får bli som det blir.Njut nu och ta morgondagen i morgon. Det ska jag iallafall göra. Nu ska jag surfa runt lite, jag håller på att leta efter en mall att fixa sina ögonbryn för jag har ingen aning om hur dom ska se ut. Vet ni något får ni gärna tipsa om något. I morgon ska jag berätta om en söt ekorrehistoria. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *