Rutiner,möte,läskig händelse och avslutar med en god glass.

Hej på er

Jag har kommit på att jag är en rutinmänniska. Min frukost som jag äter klockan tolv består alltid av en portion havregrynsgröt med äpplebitar i och plus lite mjölk. Tar även en kopp te med en ingefära i och ett glas rödbetsjuice som är lite uppblandat med vanlig apelsinjuice. Måndag till fredag äter jag så här och på lördag och söndag går jag helt bananas. Då äter jag allt som jag vill ha.

I dag hände en ganska så otäck sak när jag var på vårdcentralen. Jag går i en korridor som består av massa rum och när jag går förbi ett av rummen ligger det en kvinna som skriker på hjälp. Det som skrämmer mig är att den här kvinnan är väldigt ovårdad och får känslan av att hon inte har alla hästarna i hagen. Sen ser jag att det går en sjuksköterska längre fram och hon verkar inte bry sig. Så jag går bara förbi men när jag kommer hem och börjar att tänka igen på händelsen blir jag lite rädd för mig själv. Hur hade jag reagerat om det låg en helt vanlig kvinna, ja ni förstår vad jag menar. Läskigt nog hade jag nog reagerat mer och det är läskigt att utseendet och klädsel har en sån betydelse. Till mitt eget försvar är att sjuksköterskan inte reagerade, då kan det ju inte vara farligt. Dock kan hon ju ha ont och säkert var hon rädd. Stackars kvinna.

När jag gick hem tyckte jag att jag var värd en glass, så det blev en god glass.

Ja nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det mys. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *