Blomsterlandet,systemet,företagsposten,mataffären och sist men inte minst mina 10000steg.

Hej på er

Det är så skönt att man kan checka av på listan, idag fick jag tummarna loss och ringde och beställde ny tid hos astmasköterskan. Jag skulle gått förlängesedan men jag fick den roliga influensan. Ja idag har jag farit fram och tillbaka tyvärr fattas jag fortfarande 2000steg till mina 10000steg. Jag får gå dom efter jag har skrivit till er. Vi började att åka till blomsterland men jag hittade inte det som jag hade tänkt mig från början. Jag jagar krokus men det är tydligen fel tid men jag hittade lavendelfrö och penséfrö. Så i helgen ska jag plantera, tvätta altan, balkong och olja in golven. Ja nu måste jag göra allt det här när jag skrivit till er.

Ja jag ser att min deo som jag beställde från löwengrip kom med på bilden. Efter blomsterlandet åkte vi till systemet. Där köpte jag ett så gott vin från USA.

Sen får vi den lysande idén att vi ska köpa med oss langos som vi ska ta med oss som fika. När vi står i kön får jag ett sms från Bi, kan du komma ner och öppna. Han brukar aldrig glömma nycklarna så det var bara att lämna kön. Vi åkt först förbi företagsposten och lämnade paket. Sen hem o öppna för honom, sen åkte vi till den vanliga posten, min kompis skulle till posten och jag gick och handlade lite mat. Därefter hem till mig och titta och få lite tips till rabatterna. Tack för all hjälp ❤️ Sen var tanken att vi skulle gå på promenad men min kompis orkade inte, så jag följde med henne hem och sen gick jag hem. Allt för att få ihop mina steg. Väl hemma var det dags att laga mat, sen kom Le hem han hade varit på en konstrunda med jobbet. Han fick slänga i sig maten för sen åkte vi och helghandlade för Lu flickvän kommer imorgon. Så skönt att ha det gjort.

Jag tänkte att dom första bilderna får vara mitt bidrag till fotoutmaningen. Det är nu man vill sätta igång och göra fint.

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxword

Må så gott i morgon ska jag städa och baka och förstås jobba ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *