Då närmar vi oss slutet på påskafton.

Hej sves

Påsken är härlig man äter bara en massa gott och utan dåligt samvete. I dag tog jag, Hj och le en tur in till stan för att hitta födelsedagspresent till Bi. Det var så lugnt inne i stan, det var som människorna gick i slowmotion. Hj fick med sig fyra par byxor plus en ny deodorant som han hade läst var bäst i test. Clarins. Jag återkommer med vad han tycker om den.

Leif fick ett par byxor och lite happysocksstrumpor och jag köpte faktiskt ingenting. Jag har lite grejor jag vill ha men jag får gå en annan gång. Åhléns hade en rolig grej, på varje våningsplan hade dom ställt ett bord med ett påskägg. Dom hade en liten påsktävling. Vi tävlade inte, kanske dumt men vi brukar aldrig vinna.

Jag glömde berätta att på morgonen bakade jag en tårta, den är dock inte riktigt färdig än så ni får se den sen. Vi orkar även inte äta den efter påskbordet. Vi kom rätt så sent hem så vi åt sent men det är inte ovanligt i denna familj. Så det blir en kopp te och kaffe med en morotscupcake.

Jag glömde visa er en hundsäng jag såg på Nk, sån ska min nästa hund ha. ?

Nu ska jag mysa med min familj. Hoppas att ni har haft en bra dag ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *