Nu har jag äntligen den första bokstaven.

Det var lite tuffare att gå ut idag, jag tror att det beror på att det var kallare ute. I dag hade jag bara ett ärende att göra. Var tvungen att köpa några batterier, så kul var det. När vi kommer hem hände något läskigt, när jag ska öppna dörren var dörren inte låst. Jag visste att jag hade låst. Vi går in i hallen och då får vi höra Lu ljuvliga röst, han hade varit på ett kundmöte som låg nära hemmet. Puh jag kunde andas ut. Vi har faktiskt haft en del inbrott i våra kvarter. Nej nu ska jag visa er så fint det blev.

Jag har min förlovnings och vigselring i halsbandet. Så då har jag bara tre kvar att köpa. Nej dags för lite kvällste. Jag gillar den rutinen med att avsluta kvällen med lite te och en serie. Må så gott ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *