Som egen företagare vet man hur viktig kunden är

I dag hände något som jag blev lite sur över. Jag vill inte säga namnet på affären för Jag hatar när man hänger ut företag. Vet hur svårt det är. För två dagar sedan, tror jag det var. Tittade jag på lite kläder och det var inte så litet, jag hade hela famnen full med kläder. I hela den högen låg en blus och klänning som jag ville ha så jag gav den till en kille i kassan. Jag fortsatte min jakt och hittade ett par byxor. När jag kommer fram till kassan har ett annat biträde hängt ut mina kläder i butiken. Nu kommer vi till första felet, killen i kassan går till klänningarna och skriker vilken storlek ska du ha. Tänk om jag stod där och skulle ha den största storleken och kanske inte var så glad att hela affären skulle veta min storlek. Väl hemma upptäcker jag att han har gett en 36 istället för en 38. Lite fint att han tyckte att jag kunde ha storlek 36. Okej nu kommer vi till fel två. Jag ska byta den och tyvärr är den slut i butiken. Jättetrevliga som dom var hittar dom en annan butik som har klänningen kvar. Jag tror givetvis att dom ska skicka den till butiken men nej där fick jag fel. Jag fick själv hämta den men det var inte jag som har gjort något fel. Fel tre nu är det jag som gör fel, jag skulle ha blivit arg och sagt att dom får faktiskt skicka hit den. Nej där står jag och jamsar och säger att det är mänskligt att göra fel. Klart att det är lätt men då som företag ser man till att det blir så bra för kunden som möjligt. Så jobbar vi iallafall.

Nej nu blir det ett glas rött och en bra film. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *