Tillbaka till verkligheten

Jag var trött i morse när jag vaknade och jag blev inte piggare av att jag visste att jag skulle gå och träna men först dyka ner i högen med alla beställningar som skulle iväg.  Det har inte hänt så mycket idag förutom att jag fick lite livstecken från min son Hj som är på väg hem ifrån Tokyo och även lite livstecken från min dotter som flög till Tokyo idag. 


Nu har halva familjen varit i Tokyo. Vi får se om vi reser ditt, men jag vill först till 


Kanske när man fyller jämnt. Nu ska jag sätta mig och dricka lite te med smak av rabarber och vanilj och sy lite för det har jag inte gjort på länge. I morgon har jag ett intressant telefonmöte, så jag får inte vara för trött. Puss o kram mina läsare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *