Ett fynd

På vägen till min kurs går jag förbi myrorna och då måste man bara gå in och titta om dom har fått in några snygga tavlor. Så nu kommer jag att titta in varje torsdag i åtta veckor för så länge varar min kurs. Vad kan jag säga om kursen, det är förstås lite svårt att säga något efter en gång. Men ska jag gå efter min magkänsla så känns det bra men det kommer inte bli lätt. Hon som leder kursen är duktig och människorna i gruppen verkar väldigt trevliga. Vi har även fått hemläxa, så nu ska jag träna på att hitta kroppens mittpunkt. Låter kanske lite konstigt men det är alltid kul att lära sig något nytt. Men för att gå tillbaka till mina två fynd som jag hittade så var det en tavla som jag kände igen, jag kom dock inte ihåg var jag hade sett den. Typiskt mig med mitt minne. Det andra fyndet var två små skålar från skultuna. Lite kul när jag precis hade läst en artikel om skultuna. Tiden går snabbt och jag hinner inte handla för jag ska rusa till kursen och sen vill jag också att mannen i huset ska få säga sitt. Det är ju viktigt att vi båda två gillar tavlan. Så idag fredag åkte vi till myrorna och tittade på sakerna.


Vi köpte skålarna från skultuna, men tavlan köpte vi inte. Vi tyckte den var för mörk men vi hittade två andra roliga saker. En helt ny pressokanna från bodum och en ställning som jag tänkte hänga toalettrullar på. 


En kul dag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *