Nyttig shot

Nu tänker ni säkert hur kan en shot vara nyttig och det ska jag berätta för er. Jag fick tipset från fredriksfika som är en rolig bakblogg. Han var faktiskt med i hela Sverige bakar, tror han kom tvåa. Den här shoten ska man dricka för att inte bli så lätt förkyld och jag har hört från andra som dricker den här nyttiga drycken att dom är nästan aldrig sjuk. Så då kör vi 


Du behöver 200g ingefära 4st citroner 2 msk honung och 4 dl vatten.


Skala och riv ingefäran i en skål.


Pressa 4 citroner, nu är jag glad att jag har en elektrisk citruspress.


Häll i citronsaften, vatten och honungen över ingefäran. Låt stå och dra i ca en timme.


Den här ska jag ge till min son, men han måste spä ut den med lite mer vatten. Superstark.

Nu ska jag prata med min kära dotter som kom på besök, tänka sig att på fredag flyttar hon tillsammans med sin pojkvän. Vart tog min lilla flicka vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *